Art of Honey
Az Art of Honey egy Nagy-Britanniában
működő, nemzetközi piacokat kiszolgáló
“fine food” vállalkozás. A Bivalyos Tanya
Kft. segítségével a legjobb magyar mézet
használják termékeikhez.

Az Art of Honey egy Nagy-Britanniában
működő, nemzetközi piacokat kiszolgáló
“fine food” vállalkozás. A Bivalyos Tanya
Kft. segítségével a legjobb magyar mézet
használják termékeikhez.
Büszke küldetésünk, hogy a mesterséges és
finomított cukrokat tiszta mézre cseréljük,
egészséges alternatívát adva a bűntudat
nélküli kényeztetéshez.
A frissen pörkölt mogyoró íze a nyers akácmézzel keveredve a legszebb őszi élményeket idézi fel
A mézeskalács íze a friss gyömbérrel a melengető fahéjjal a tiszta akácmézünkbe keverve egész évben a kellemes téli éjszakák hangulatát nyújtja.
A teljesen természetes karamell íze tökéletesen illik a valódi akácmézhez, egészséges alternatívát teremtve az örök klasszikus ízvilághoz.
A vanília magával ragadó illata és a natúr akácméz
összekapcsolása egyedülálló, meleg élményt nyújt kávékhoz,
koktélokhoz és turmixokhoz.
A többszörös díjnyertes termékcsaládunkat a különböző kultúrák konyhája inspirálta, kulináris ihletet kínálva a kalandos kedvű séfeknek.
Még a tiszta akácmézünk is élvezi azt finom kényeztetést, azt az egészen kerek íz-élményt, amit a sótartalom és a testes karamella összhangja nyújt.
A citrom kivonat izgalmas, fanyar ízt ad az akácméznek. Egy citromosan mézes-mázos egyedi hozzávaló a legjobb csirke vagy lazac megalkotásához.
A legjobb akácmézet közvetlenül a pergetés után aromás bükkfa fölött finoman füstöljük, ami különleges, érett ízt ad a méznek. Tökéletes húshoz és zöldségekhez.
Különlegesen jó akácmézünk
friss habanero ágyról. Édes és
melengető kiegészítő sokféle
ételhez: csirkére, bordára,
salátákra, gyümölcsökre,
sajtokra. Édes fűszer.