Batáta palánta rendelés *

ÁSOTTHALMI BATÁTA

A legkiválóbb minőségű bő termésű batáta szaporítóanyagaink közül válogathat!

 Ásotthalom, a batáta fővárosa. Bő termő, saját regisztrált fajtával rendelkezünk, amelyet kifejezetten magyar viszonyok közé nemesítettünk- amely Magyarországon egyedülálló!

250 Ft

ÁSOTTHALMI-12 BATÁTA SZAPORÍTÓANYAG

Bőre szüretkor piros, tárolás alatt rézszínű, húsa narancssárga nagyon édes fajta. Indái több méter hosszúak is lehetnek. Kiváló talajtakaró. Rendkívül bőtermő. Hazai viszonyokhoz alkalmazkodott, időjárástól függetlenül minden évben nagyon jó termést biztosít. Nagyüzemi termesztésre is megfelelő fajta. Univerzálisan felhasználható, telt ízű, zamatos fajta.

részletek

BORIBON BATÁTA Szaporítóanyag

A Boribon egy belül fehér, enyhén rostos húsú, kívül törtfehér, sárgás-barnás árnyalatú fajta. A szép alakú gumók bármilyen konyhai felhasználásra alkalmasak. Íze inkább a burgonyára hasonlít és kevésbé édes. Nagy terméshozamot lehet vele elérni, körülbelül 100 napos a tenyészideje.

részletek
250 Ft

Batáta Dugványok

Emmur batáta szaporítóanyag

250 Ft

EMMUR BATÁTA Szaporítóanyag

Az emmur batátának kívül halvány lila bőr , belül fehér, gesztenye ízű, enyhén rostos. Változatos alakú. Jól süthető fajta, de levesnek és köreteknek is kiváló.

részletek

NORANGEL BATÁTA Szaporítóanyag

A legújabb narancshúsú fajta. Nagyon jó termesztési tulajdonságokkal rendelkezik, bőtermő, sok első osztályú gumót terem. Bőre tetszetős sárgás-vörös. Húsa mély-narancs színű, teljesen homogén szerkezetű. Repedésre nem hajlamos, kitűnően tárolható. Édeskés, selymes ízű, változatosan fűszerezhető. Egészben vagy hasábban sütve, krémeknek, pürének is kitűnő.

részletek
250 Ft
250 Ft

purple batáta Szaporítóanyag

A purple, vagy lila batáta arról ismerhető meg, hogy kívül sötét lila bőre van, belül pedig sötét lila húsa fehér foltokkal. Változatos alakú. Festő tulajdonsága miatt leginkább pürének szokták alkalmazni, de sütve-főzve is finom.

részletek

K1 KORAI BATÁTA Szaporítóanyag

A K1 Korai egy világos narancssárga/citromsárga húsú és rózsaszínes-halványbarna héjú édesburgonya fajta, de talajtípustól függően lehet világosabb és sötétebb színeltérés a héjszínek között. A nevében is benne van, hogy korai fajta, így 90 nap után már elérik a gumók a megfelelő méretet. Gyorsan növő fajta, így azoknak ajánlanánk, akik a korábbi betakarítást meg tudják oldani. Íze kevésbé édes, mint a narancssárga húsú fajtáké, repedezésre fogékony fajta.

részletek
250 Ft

Batáta Dugványok

Covington

250 Ft

COVINGTON batáta Szaporítóanyag

A Covington édesburgonya egy élénk narancssárga húsú, gyönyörű, mély rózsaszínű héjjal rendelkező fajta. A gumók nagyon egységes alakúak, és nem hajlamosak arra, hogy torz vagy hosszú, keskeny gumókat hozzanak létre. Repedésre nem hajlamos és fonálféregre ellenálló fajta. Tenyészideje 100-115 nap.

részletek

BEAUREGARD BATÁTA Szaporítóanyag

A Louisiana Egyetem 1987-ben fejlesztette ki ezt a fajtát, amely a világ talán legnépszerűbb édesburgonyája. Közkedvelt fajta, mert nagy terméshozammal rendelkezik, héjának színe vöröses-lilás, húsának színe mély narancsszínű, amely jól tárolható. Kísérletekkel igazolták, hogy kevésbé fogékony a repedésre, törésre és kevésbé károsítják a talajlakó kártevők.

részletek

Batáta Dugványok

Beauregard

250 Ft

Árazás

Kedves megrendelőink! Webáruházunkban a szaporítóanyagokat fajtánként 50db-os csomagokban lehet megrendelni, ettől kevesebb mennyiség megrendelése nem kivitelezhető. Egy 50 db-os tételt több fajtából nem áll módunkban összeválogatni. Ez az alábbi fajtákra vonatkozik : Ásotthalmi 12, Boribon, Emmur, Norangel, Purple, K1 korai, Beauregard, Covington.

Webáruházunkban jelenleg 250 Ft / db áron vásárolhatnak hazai szaporítóanyagokat.

A  NativaLand dugványokat (Orleans, Bellevue, Bayou Belle) kizárólag minimum 1000 db-os tételekben lehet megvásárolni telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül.