SZOLGÁLTATÁS

A BÉRCSOMAGOLÁS

TUDNIVALÓK

Az NÉBIH engedéllyel rendelkező üzemünkben az ön által  megtermelt mézet kicsomagoljuk. Üveget, lapkát biztosítunk, amennyiben biztosít címkét, azt felragasztjuk. Akár a  címke tervezésben is segíthetünk . A méz minőségéért Ön vállalja a felelősséget, azonban laboratóriumi vizsgálatra van lehetőség. A feldolgozásért, csomagolásért mi vállaljuk a felelősséget. Az így kicsomagolt méz bármely bel- és külföldi kereskedelmi egységben forgalomba hozható, élelmiszeripari alapanyagként és nagy konyhában felhasználható.

A méz feldolgozáskor arra törekszünk, hogy megtartsa természetes íz és beltartalmi értékeit és megfeleljen a modern csomagolástechnológiai és fogyasztási feltételeknek. A technológiai eljárás során homogenizálással magas minőségű termék előállítása történik.

A cég tanúsított HACCP rendszerrel és Bio tanúsítvánnyal rendelkezik, a feldolgozási, csomagolási folyamat okleveles élelmiszermérnök (MSc.) által ellenőrzött.

Csomagoló anyagaink

Mézes üveg:

  • 47 ml,
  • 106 ml,
  • 220 ml,
  • 312 ml kvadró üveg,
  • 315 ml üveg,
  • 370 ml üveg,
  • 720 ml üveg

Lapkák:

  • 43-as (arany, fekete),
  • 53-as (fekete),
  • 58-as (fekete),
  • 63-as (arany, fekete),
  • 82-es (fekete)

Műanyag flakonok:

  • 150 g-os tubus,
  • 250 g, 350 g macis flakon
  • Mézes vödör: 3 kg, 7 kg, 14 kg, 25 kg-os kiszerelésben
  • Fém tartály, adagolóval: 10-től 40 kg méz tárolására, adagolására
  • Műanyag hordó: 120 literes Fém hordó: 300 kg méz tárolására

Bérgyátással kapcsolatban keresse:

Váraljai László: +36 20/981-83-85

Bálint Szabolcs: +36 70/779-91-33  

Jogszabályok, melyeket működésünk során kiemelt figyelemmel kísérünk és segítünk partnereinknek is betartani azokat:

 

55/2009. (III. 13.) Korm. rendelet a vásárokról, a piacokról, és a bevásárlóközpontokról

MÉ Codex Alimentarius Hungaricus 1-3-2001/110 számú előírás Méz

52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételeiről

2008. évi XLVI. törvény az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről

68/2007. (VII. 26.) FVM-EüM-SZMM együttes rendelet az élelmiszer-előállítás és forgalomba hozatal egyes élelmiszer-higiéniai feltételeiről és az élelmiszerek hatósági ellenőrzéséről

52/2010. (IV. 30.) FVM rendelet a kistermelői élelmiszer-termelés, -előállítás és -értékesítés feltételeiről

59/1999. (XI. 26.) EüM rendelet a vásári, piaci és vásárcsarnoki árusítás közegészségügyi szabályairól