burgundy

A Burgundy egy új és elképesztően ízletes fajta. Mély narancssárga húsa, piros héja és nagyon egységes formája van. De a legmeglepőbb dolog a sült Burgundy gumók cukortartalma – ez majdnem kétszer olyan magas, mint a Beauregardé.

PBR/EU 51935

Jellemzők:

Betegség ellenállóság:

  • Streptomyces talajrothadás:  közepesen ellenálló
  • Gyökérgubacs fonálféreg:  nagymértékben ellenálló
  • Fuzáriumos hervadás:  közepesen ellenálló
  • Fuzáriumos gyökérrothadás:  közepesen ellenálló
  • Rhizopus lágyrothadás:  fogékony
  • Baktériumos lágy és gyökér rothadás:  közepesen fogékony

ebből a fajtából a minimum rendelés 1000db!

rendelési információ

A rendelésről érdeklődjön az alábbi számon Váraljai Lászlónál.

 

 +36-20/98-18-385

Vagy írja meg nevét, telefonszámát az alábbi email címre.

 

info@bivalyos.hu

Vagy írjon üzenetet az alábbi űrlapon keresztül.