Dr Méz

GARANTÁLTAN AZ EGÉSZSÉGÉRT!

A méz jótékony hatása tagadhatatlan. A 100%-ig természetes élelmiszerből kihoztuk a maximumot.

Propolisz tinktúra

Egészség-megőrzési célokra. Immunerősítésre, fertőtlenítésre, étrend kiegészítésre. Magas ásványi anyag tartalommal.

VÁSÁRLÁS

Propoliszos krémméz

A propolisz (alapanyaga egy növényi eredetű balzsam) repcemézbe keverve a természet antibiotikuma. Megfázás, torokfájás esetén alkalmazandó, immunerősítő hatása jelentős.

VÁSÁRLÁS

Nyers propolisz

Házi patikusoknak, fertőtlenítésre és egészség-megőrzési célokra. Méhek által  gyűjtött természetes gyantákat tartalmaz. Natúr, feldolgozatlan termék.

VÁSÁRLÁS

Méhpempős propoliszos és virágporos méz

 

A legkomplexebb méhészeti termékünk, az egészségmegőrzés záloga. A hatékony propoliszos krémmézhez értékes és különleges méhpempőt és immunerősítő virágport kevertünk.

VÁSÁRLÁS

Méhpempő

A méhészeti termékek csúcsa. A méhkirálynő táplálására termelik a dolgozó méhek. Egészségre gyakorolt hatása rendkívüli.

VÁSÁRLÁS

Manuka méz

 

A manuka fa méze (manuka méz) a legnagyobb természetes antibiotikum tartalmú méz a világon, hatásosabb lehet a legerősebb gyógyszer-antibiotikumnál is.

VÁSÁRLÁS

Méhviasz

Kozmetikai és hobbi célokra. Idegen anyagot nem tartalmaz, a formáját hengereléssel nyeri el.

VÁSÁRLÁS

100 % Méhviasz gyertya

 

Kozmetikai és hobbi célokra. Idegen anyagot nem tartalmaz, a formáját hengereléssel nyeri el.

VÁSÁRLÁS

Virágpor

Hozzáadott anyag nélküli, magas vitamin- és ásványi anyag tartalmú természetes táplálék. A különböző színű virágpor gömböcskéket a méhek más-más virágokról gyűjtötték, ízük édeskés, illatos. Jelentős fehérjeforrás, javasolt immunerősítő szer.

VÁSÁRLÁS
Értesülj a legújabb ajánlatainkról

Iratkozz fel hírlevelünkre!

érdekelnek az ajánlatok

MÉZEINK

Méhészetünk számtalan mézfajtával van jelen a piacon. Törekszünk arra, hogy a legjobb minőségű mézekkel lássuk el a boltokat. Garanciát vállalunk termékeinkért.

Több hektáros saját akácosunk Ásotthalmon, természetvédelmi terület mellett fekszik. Ezt övezi az a nagy területű vaddohány mező, mely természetes módon, vadon van jelen ezen a területen. A birtokunkon fekvő kis tó melletti tisztáson helyeztük el kaptárainkat, így egyenlő távolságra fekszik tőlük az erdő, a mező, és a tó természetes vize, mely itatásukhoz szükséges.

MÉZEINK
vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van? Keress minket!

kapcsolat