Édesburgonyát termesztünk több mint 30 éve.

Egyedülálló tudással és sikeres tapasztalatokkal rendelkezünk a termelési folyamat minden szakaszában, az ültetéstől a betakarításig, a kiváló szaporítóanyagok előállításától a termés tárolásáig. Az édesburgonya termesztéséhez értünk a legjobban, ez áll szakmai életünk középpontjában.
Kép: Váraljai Dénes

Azáltal, hogy mindig is a minőség és a tudás folyamatos fejlesztésében láttuk az édesburgonya sikeres jövőjét, egy hagyományos családi gazdaságból Magyarország vezető édesburgonya szaporítóanyag előállítójává nőtte ki magát a Bivalyos Tanya Kft. Ásotthalmi központunkból országosan látjuk el a termelőket szaporítóanyaggal és továbbra is a dugványok növekedési erélyének fejlesztését és a minőség állandó javítását tartjuk az egyetlen járható útnak.
Kép: Váraljai Tamás és Váraljai László

Mi a Bivalyos Tanyánál tudjuk, hogy a sokéves terepmunka során szerzett tudás és tapasztalat a siker alapja. Ahhoz, hogy jó minőségű édesburgonyát termeszthessünk, valamint magas hozamokat érjünk el, elengedhetetlen a megfelelő fajták, a vírusoktól és kórokozóktól mentes szaporítóanyag, a tudás és a technológiai eszközök használata. Ebben folyamatos támogatást biztosítunk a termelőknek.
Kép: Szántóföldi bemutató

A magyar édesburgonya nemesítés meghatározó intézménye Ásotthalmon a Bivalyos Tanya Kft., amely megalakulása óta töretlenül szolgálja a termelők és a piac igényeit. Növekvő eredményességgel építjük a kimagasló értékű szaporítóanyag portfoliónkat és adjuk át évről-évre a gazgálodóknak. Minőségbiztosítási eljárásaink garantálják, hogy termékeink megfelelnek partnereink legszigorúbb elvárásainak is. Élen járunk a magyarországi minőségi , engedélyezett, legális termelésben.

Úgy tartjuk magunkról, hogy szerencsés család vagyunk, mert azzal foglalkozhatunk, amit szeretünk – s amit az emberek is szeretnek.

Kosár
Scroll to Top