Bivalyos Tanya Kft.

informatikai fejlesztésének projektje

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01849

Bivalyos Tanya Kft. technológiai fejlesztésének támogatása

  • a kedvezményezett neve: Bivalyos Tanya Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Informatikai fejlesztés a Bivalyos Tanya Kft-nél
  • elszámolható összköltség: 19 890 000 Ft
    vissza nem térítendő
  • támogatás összege: 7 956 000 Ft
  • a támogatás mértéke: 40%
  • a projekt befejezési dátuma: 2021 október 14.

    Projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk kereskedelmi tevékenységének növekedése szükségessé és indokolttá teszi egy olyan rendszer
bevezetését, amelynek köszönhetően az aktuális kihívásokra tudunk hatékonyan reagálni. Növekvő
vállalatunknál növekvő adminisztratív feladatok illetve a korszerűtlen informatikai hátterünk indokolja, hogy
bevezetésre kerüljön modern vállalati irányítási rendszer. A beszerzésre kerülő vállalatirányítási rendszer az ajánlatadóval egyeztetve az alábbi modulokkal segíti elő a vállalkozás működését: A beszerzésre kerülő vállalatirányítási rendszer az ajánlatadóval egyeztetve az alábbi modulokkal segíti elő a vállalkozás működését:

Vállalat CRM, Értékesítés
Kontrolling és döntéstámogatás modul funkciói
Beszerzési, logisztikai terület
Táv- és csoportmunka támogatás
Pénzügyi, számviteli terület
Internetes értékesítés (vállalati webáruház)
Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow)
Elektronikus iratkezelési rendszer
Online (elektronikus) fizetési megoldás
A rendszerek bevezetése által vállalati folyamataink racionalizálásra kerülnek, ezáltal nőni fog vállalkozásunk hatékonysága, egy integrált rendszerben fogjuk adatainkat kezelni, várhatóan ezáltal nő
ügyfeleink elégedettsége, csökkennek a reagálási idők, ez az ügyfelek megtartásához, árbevétel növekedéshez vezet. A bevezetésre kerülő komplex IT rendszer nagyban segíti a cégnél előállított termékek és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások minőségének javítását. A rendszer hozzájárul
ahhoz, hogy partnereinkkel rugalmasabb kapcsolattartást, átláthatóbb és gyorsabb kommunikációt alakítsunk ki. A felszabaduló kapacitásokat több, és jobb minőségű szolgáltatás nyújtására, illetve a szállítási határidők csökkentésére tudjuk fordítani. A rendszer hatékonyan támogatja a papír alapú dokumentálás visszaszorítását, mely már rövid távon is a működési költségek csökkenéséhez vezet, illetve környezetvédelmi szempontból is hangsúlyos.
A fejlesztés célja egy olyan rendszer bevezetése, mely hozzájárul a munkavégzés hatékonyságának javításához, a vevői elégedettség fokozásához, ezáltal versenyelőnyt biztosít a konkurenciával szemben.
Az új integrált rendszer bevezetése az üzemi eredmény növekedésére várhatóan közvetett hatással lesz, azáltal hogy a döntéseket hozó vezetők naprakész információkkal fognak rendelkezni. Ez megteremti a lehetőségét hogy az adott körülmények között üzleti optimális döntések születhessenek. Ezen felül a számszerű eredmények gyors visszacsatolásával a dolgozók – az elért eredménnyel összekapcsolt – anyagi ösztönzésének a lehetősége is megteremtődik. Az rendszer bevezetésétől azt is várjuk hogy javítja dolgozóink egymás közötti munkakapcsolatát, egymás munkájáért való felelősségérzetüket is. Vállalatunk több éves múltjának és sikeres üzletpolitikájának köszönhetően vállalásunk reális.

Scroll to Top