MINŐSÉG

A Bivalyos Tanya Kft. nagy gondossággal végzi az édesburgonya szaporítóanyag fejlesztésének minden lépését, a kutatás-fejlesztéstől, a nemesítéstől, a teszteléstől, a szelekciótól, a vírusmentesítéstől és az anyanövények karanténozásától kezdve a növények szaporításának teljes folyamatáig.
Termelésünk a hazai és európai uniós jogszabályi előírások betartásával és elismert ellenőrző szervekkel együttműködve történik, tesztelésüket minden esetben akkreditált laboratóriumok végzik. (§) Termelési folyamatunk szigorúan ellenőrzött a magtól, a betakarításon keresztül, a kész termékig.

MINŐSÉG AZ ÜZLETI KAPCSOLATAINKBAN

Minőségi munkákkal értéket teremtünk! Az ügyfeleink munkatársai vagyunk, mert olyan együttműködésekre törekszünk, melyekkel hozzájárulhatunk partnereink fejlődéséhez, sikereihez.

Célunk stabil, hosszú távú kapcsolatok kialakítása kölcsönös bizalomra építve. Alapelveink: hatékonyság, folyamatos fejlődés, korrekt üzleti kapcsolat. Erősségünk elkötelezett munkatársaink naprakész szakmai felkészültsége, ügyfélközpontúsága.

„Jónak lenni jó!”

Válassza biztonságos szaporítóanyagot!

A növényi szaporítóanyag előállítás és forgalmazás engedélyhez kötött és növényútlevél köteles! A növényútlevél olyan hatósági címke, amely azt igazolja, hogy a vele ellátott növények az EU összes növényegészségügyi követelményének megfelelnek. A növényegészségügyi nyilvántartási számunk: HU063952. Az ellenőrzést az élelmiszerlánc-felügyeleti szerv végzi.

Fajtaelismerés

Büszkék vagyunk, hogy állami fajtaelismerést kapott a Váraljai Dénes által nemesített Ásotthalmi12 fajta.

GLOBAL G.A.P.

AA GLOBALG.AP a helyes mezőgazdasági gyakorlat (GAP) védjegye és szabványkészlete. Minden generációnak joga van a biztonságos élelmiszerhez. Ennek most és a jövő generációinak védelme érdekében a világ gazdaságainak biztonságos élelmiszert kell előállítaniuk társadalmilag és környezetileg felelős és ellenálló módon.

EU BIO minőség

Azok a termékek viselhetik az ökológiai logót, amelyekről egy jóváhagyott ellenőrző szerv igazolta, hogy ökológiai termelésből készültek. Ez azt jelenti, hogy szigorú követelményeknek kell megfelelniük a termelés, a feldolgozás, a szállítás és a tárolás tekintetében. (legalább 95%-ban bio-összetevőkből állnak, és a fennmaradó 5%-ra vonatkozóan szigorú követelményeknek is megfelelnek.

Vírusvédelem

Egyedi, 5 lépcsős feltételrendszerrel dolgozunk

Minőségpolitika

Minőségközpontú szemlélettel a termelési és értékesítési folyamatokat állandóan javítjuk

Prevenció

A higiéniai rendszabályok betartása a teljes munkafolyamat alatt

Tesztelés

In-vitro merisztéma tenyésztés ellenőrző vizsgálatokkal (ELISA, PCR)

Szelekció

Az idegen fajtájú, beteg, fejlődésben elmaradt, vagy károsodott növények azonnali eltávolítása az állományból.

Engedélyek

Legálisan, hatósági felügyelet mellett működünk.

Tracing

Nyomonkövetés a minőségbiztosításhoz és a növényútlevélhez.

Agrotechnikai rendszabályok

Növények jó kondiban tartása, erőteljes, vigoros, betegségnek ellenállóbb növények.

Növényorvosi szaktanácsadással segítjük munkáját, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

Kosár
Scroll to Top