minőség

A Bivalyos Tanya Kft. nagy gondossággal végzi az édesburgonya szaporítóanyag fejlesztésének minden lépését, a kutatás-fejlesztéstől, a nemesítéstől, a teszteléstől, a szelekciótól, a vírusmentesítéstől és az anyanövények karanténozásától kezdve a növények szaporításának teljes folyamatáig.
Termelésünk a hazai és európai uniós jogszabályi előírások betartásával és elismert ellenőrző szervekkel együttműködve történik, tesztelésüket minden esetben akkreditált laboratóriumok végzik. Termelési folyamatunk szigorúan ellenőrzött a magtól, a betakarításon keresztül, a kész termékig.
 

minőség az üzleti kapcsolatainkban

Minőségi munkákkal értéket teremtünk! Az ügyfeleink munkatársai vagyunk, mert olyan együttműködésekre törekszünk, melyekkel hozzájárulhatunk partnereink fejlődéséhez, sikereihez.
Célunk stabil, hosszú távú kapcsolatok kialakítása kölcsönös bizalomra építve. Alapelveink: hatékonyság, folyamatos fejlődés, korrekt üzleti kapcsolat. Erősségünk elkötelezett munkatársaink naprakész szakmai felkészültsége, ügyfélközpontúsága.
 
 

„Jónak lenni jó!”

Növényorvosi szaktanácsadással segítjük munkáját, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.